• -40%
Мултифункционална чанта Лайла светло синьо на цветя | Минене - Разпродажба

Мултифункционална чанта Лайла светло синьо на цветя

139,00 лв.
83,40 лв. - 40%
С вкл. данък

Мултифункционална чанта Лайла светло синьо на цветя е практична чанта за съвременната градска майка. Може да се носи като раница, чанта с дълга дръжка за рамо или прикрепена за дръжката на количката. Чантата притежава подложка за преобуване, термо-калъф за бебешко шише и дръжки за поставяне към детската количка. Чантата има три вътрешни отделения, едно от които с цип и два предни термо джоба. 

в наличност
  Доставка

Безплатна доставка за поръчки над 150лв

Чантата Лайла е добре позната на редовните ни клиенти и е носител на множество награди на специализирани изложения по цял свят. Това е практична чанта за съвременна градска майка. Може да се носи като раница, чанта с дълга дръжка за рамо или прикрепена на дръжката на количката.

Външната част на чанта Лайла е изцяло от промазана материя, която лесно може да почистите при нужда с мокра кърпичка, без да остане следа. Отвън чантата има три джоба- средният джоб се затваря с вграден магнит, а джобовете от двете му страни са термоизолирани, за да държат топло и студено. Отвътре чанта Лайла има 3 просторни отделения, разположени едно зад друго. Първото отделение има два големи мрежести джоба, средното отделение се затваря с цип, а задното отделение има специална патентована чантичка, закрепена към гърба на отделението с тик-так копчета. Самата чантичка има отпред джобче за дребни вещи, място за телефон, а основното й отделение се затваря с вграден магнит. Тя също може самостоятелно да се закрепи към количката със същите дръжки, които се използват за прикрепване на чанта Лайла към количката.

В комплекта са включени още постелка за преобуване, термо-калъф за бебешко шише и дръжки за поставяне на детска количка. Чантата е практична, тъй като вътрешният й обем е голям и без проблем може да събере лаптоп, документи и всичко, което е необходимо на майката, когато се върне на работа.

Състав: Отвън- 100% полиестерна водонепропусклива материя, лесна за почистване само с мокра кърпа. Отвътре- 100% памучна материя.

Размер: 34х44х12см 

Junior Design Awards 2012Practical Parenting & Pregnancy changing bag 2010-2011

9678/9679

Няма отзиви от клиенти

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
Свързани продукти ( 16 продукта в същата категория )

Регистрация на нов профил

Вече сте регистрирани?
Вход или Възстановяване на парола