Minene “моето дете” и оттук започва всичко.

Марката Минене е основана в Израел от три млади майки с идеята да създадат иновативни, качествени, практични и същевременно стилни продукти за родители, бебета и малки деца. 

Само за 10 години Минене успява да завладее родители от цял свят като се разпространява успешно в Израел, Испания, Англия, Австралия и Южна Африка.
Продуктите с марка Минене са създадени от  ‘майки за майки’, защото само жена била майка може да намери продуктови решения, които да улеснят натовареното и забързано майчинско ежедневие.

Продуктите на Минене се отличават с практичност и иновативен дизайн, за което са наградени с множество патенти; не просто одеало, а одеало с качулка, не просто хавлия, а кърпа с връзки за лесно подсушаване, не просто пантофи, а пантофи с чорап и още много други малки решения на ежедневните майчински проблеми.
Освен иновативни и практични, продуктите на Минене залагат на естествените суровини и високото качество на изработка до последния детайл като по- голямата част от продуктите са опаковани в собствена памучна торбичка или красива картонена кутия.
Мисията на компанията е да осигури комфорт и радост както на децата , така и на родителите като приема всеки продукт, който създава като свое собствено дете!
Във всеки  клиент  Минене вижда партньор за създаването на едно по- безгрижно детство и на едно по-лесно майчинство!

Приятно пазаруване!

Регистрация на нов профил

Вече сте регистрирани?
Вход или Възстановяване на парола