Стани партньор на Стани партньор на Минене

Имате магазин за бебешки и детски стоки? Искате да разнообразите предлагания в него асортимент? Или искате да започнете бизнес, но се чудите какъв?

Имаме идеалното решение за Вас!

Предлагаме Ви да станете ексклузивен представител на Minene във вашия град! Ние ще Ви предоставим маркетинг подкрепа и съвети за развитие на Вашия бизнес, както и дизайн и рекламни материали за търговския обект. Можете да разчитате на нас винаги и по всяко време, защото ценим партньорите си високо!

Марката е основана в Израел от три млади майки с идеята да създадат иновативни, качествени, практични и същевременно стилни продукти за родители, бебета и малки деца. Само за 10 години Минене успява да завладее родители от цял свят като се разпространява успешно в над 20 страни, сред които Израел, Испания, Англия, Австралия и Южна Африка.

Не просто одеяло, а одеяло с качулка! Не просто хавлия, а кърпа с връзки за по-лесно подсушаване! Не просто пантофи, а пантофи с чорап! И още много други малки решения на ежедневните майчински проблеми. Освен иновативни и практични, продуктите на Минене залагат на естествените суровини и високото качество на изработка до последния детайл, за което са наградени с множество патенти.

Продуктите с марка Минене са създадени от „майки за майки“, защото само жена, която е майка, може да намери продуктови решения, които да улеснят натовареното и забързано майчинско ежедневие.

Минене търси партньори за създаването на едно по-безгрижно детство и на едно по-лесно майчинство!

Каталог с продукти (Изтегли в PDF)

За повече информация как можете да се присъедините към отбора на Минене, не се колебайте да ни потърсите:

Тел.: 0882 05 75 60

E-mail: contacts@minene.bg

Данните получени по имейл или телефон ще бъдат използвани само и единствено с цел да отговорим на вашите запитвания за партньорство.

В нашата Политика за поверителност е описано детайлно как се грижим за Вашите данни и какви права имате.


Категории